5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın eminği yürekin nazik öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış uydurmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları alelumum yangın dayanımı etkili malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kısım ile daha pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Yangın yahut ivedi keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Katıksız ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat sineeride değerli bir varlığını unutan kişilerin bir müdrike adrenalin ile girmeye çhileışması daha hazırlık düzenınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nüktedan gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm veya daha enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

→ Yangın merdiveni baplarının otomatik kapanma özelliği olmalı ve ürkü bar, Yangın Kapısı yaylı menteşe, esrar sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta sürdürmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik geçmek; dayanıklı, estetik baplara en tatminkâr fiyatlarla sahip edinmek kucakin İletişim birliksına Yangın Kapısı Fiyatları tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok ziyade insanın sevimli ve emtia yitirilmesine da tarik açabilir.

Ancak, yangın kapısı yangın bapsı satıcıları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, isabetli fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdivenlerinin yerinde genişliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da mutabık boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page